Termatech TT21R
zoom

Termatech TT21R


TT21 serien er ganske simpelt en ovnserie, der opfylder alle ønsker og krav, som den moderne forbruger kan ønske sig. Nem betjening og lækre støbejernsdetaljer pakket ind i et stilrent og tidsløst skandinavisk design – alt sammen til en meget fornuftig pris.

FUNKTIONER

Forbrændingen styres let vha. det diskrete reguleringshåndtag, der er placeret under støbejernslågen, og den store askeskuffe med tilhørende låg gør det nemt og renligt at bære asken ud, når den en sjælden gang skal tømmes.

Brændkammerets dybde giver en god og flot forbrænding, samtidig med at det skaber mulighed for et stort glødelag og modvirker asken i at hvirvle ud.

Brændeovnens topplade, låge, røgstuds og brændkammerbund er fremstillet i støbejern, hvilket forlænger levetiden og styrker stabiliteten.

I nyere og meget lufttætte huse kan det være nødvendigt at tilslutte ekstern friskluft til ovnen, da den mængde luft, din brændeovn skal bruge til selve forbrændingen, muligvis ikke vil være tilstrækkelig, hvis den skal komme fra selve rummet, den står i.

Alle TT21 modeller kan naturligvis tilsluttes friskluft direkte til brændkammeret vha. en friskluftstuds og et friskluftsæt. (Ekstraudstyr)

En ekstra fordel ved at anvende ekstern friskluft er, at brændeovnen ikke anvender boligens opvarmede luft til forbrændingen. På den måde holdes der på den opvarmede luft i boligen, hvilket øger din komfort og varmeøkonomi.
Pris
Teknisk data på TermaTech TT21R brændeovn:




Nominel effekt: 5 kW.

Driftområde: 3-7 kW.

Mulighed for friskluft tilslutning: Ja

Tilslutning Ø 150 mm



minimum afstand til brandbart:


Side: 35 cm.

Bag: 15 cm.

Hjørne: 12,5 cm

Møbleringsafstand foran: - cm.

Over brændbart gulv: - cm
Relaterede produkter