Morsø Ildsted Ignis
zoom
1430560026_ildsted1.png
1430560026_Ildsted2.png

Morsø Ildsted Ignis

Ild fænger – dansende, varme flammer er et naturligt samlingssted, som inviterer til ro, fordybelse og hygge. Morsø Ildsted er det ideelle valg for alle hyggetrolde, der vil skabe gode, stemningsfulde stunder i haven. Forestil dig at sidde med et godt glas rødvin i hænderne og med øjnene hvilende på den levende ild – det indbyder til fortrolig snak, ikk?

 

Måske er det mere konkurrencegenet, der skal i spil. Hvem får fx den mest perfekte skorpe på snobrødet? Prøv også med Emmentaler indeni – eller æbler eller måske Nutella, hvis den søde tand skal have en virkelig fræk dessert. Et sikkert hit hos børnene er selvfølgelig marshmallows. Stik skumfiduserne på en pind, bag dem lysebrune – og MUMS! Du kan også klemme to mariekiks omkring skumfidusen som en sandwich, trække skumfidusen af pinden – og så værsgo.

 

Ildstedet er designet med udgangspunkt i Morsøs gamle serie af kogegrej. Med sine rene linjer og sit enkle, funktionelle design fungerer det også som smuk dekoration på terrassen eller ved fordøren året rundt. Ildstedet er fremstillet i solidt, emaljeret støbejern og ruster derfor aldrig, hvis det anvendes og plejes korrekt.

Pris
dagspris

PRODUKTDETALJER

Materiale: Senothermmalet støbejern
Farve: Sort
Mål i cm (Dm x H): 45 cm×32 cm
Relaterede produkter